HUISSTEMMEN RICO & ELLY

Onze stemmen zijn o.a. bekend van onderstaande omroepen uit het verleden en/of tegenwoordig!

RICO VAN AMSTEL

Rico begon zijn radiocarrière in de jaren 90 bij Stadsradio Rotterdam wat in die dagen gold als de grootste lokale omroep van Nederland. Een tijdlang was dit zelfs de best beluisterde radiozender in het Rijnmondgebied. Rico was ook te horen op Stadsradio Den Haag, City FM Amsterdam en Radio NRG.

Van lokaal en publiek naar regionaal, nationaal en zelfs internationaal commercieel was Rico in de jaren die volgde een vaste waarde in programmeringen bij Coastline FM, Hot Radio, Radio 8FM, Decibel (heilo), JAMM FM, Holland FM in Spanje, Radio Mi Amigo, Loopreizen Radio en 4EVER49 Radio.

Rico is niet alleen presentator. Ook technisch en redactioneel weet hij zijn mannetje te staan. Functies als station manager, programmaleider, music director, drive-in deejay (538, Veronica, Tros en Radio 10 Gold) en voice-over zijn hem niet vreemd. In die laatste hoedanigheid produceert hij commercials (reclameboodschappen), promo's en jingles. Daarnaast is Rico professioneel stemacteur. Rico van Amstel is een echte media-duizendpoot!

 

DEMO RICO VAN AMSTEL

ELLY VAN LOENEN

Ik ben Elly van Loenen, voice-over en stemacteur.
Vele decennia was mijn stem te horen bij de Nederlandse Publieke Omroep. Nu bijvoorbeeld nog bij de podcast ‘Rauw’ van Ruud de Wild voor PowNed.

Als u op zoek bent naar een heldere, frisse maar ook warme stem dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Vanaf 2022 ben ik nieuwslezer bij Het Radionieuws, hoorbaar in jingles, in commercials én als presentator van het muziekprogramma Elly’s Choice op 192Radio en Elly’s Top 5 op Altijd Hitradio.
Waar komt de naam Laluna vandaan?

Deze is ooit bedacht door radio-icoon Frits Spits.
In zijn NOS-programma De Avondspits zat het spel ‘De Magische Mega Tour’ en daarin vertolkte ik de rol van waarzegster Laluna.

Ik heb de beschikking over een eigen studio en kan als dat gewenst is snel leveren.
Over tarieven valt te praten. Afhankelijk van de tijdsduur van het project en of het gaat om een lokale, regionale of landelijke opdracht.

DEMO ELLY VAN LOENEN