OUD IS GOUD MET RICO VAN AMSTEL & ELLY VAN LOENEN

 

OUD IS GOUD met Rico van Amstel & Elly van Loenen! Elly behandeld de Nieuwsfeiten, maar ook de verjaardagskalender, verder ook aandacht voor Take It Or Leave It en de Top 40 Superclassic, en natuurlijk de beste muziek vanaf de 60's t/m de 00's. Het is een dagelijks radioprogramma van 1 uur compleet, maar ook verkrijgbaar in 4 blokjes i.v.m. eigen vormgeving etc. Heb jij interesse om het uit te zenden? Mail even naar ricovanamstel@gmail.com

 

DEMO OUD IS GOUD

 

Wanneer u beslist het radioprogramma Oud Is Goud uit te zenden, dient u het volgende in acht te nemen.
Het programma wordt u gratis aangeboden en mag alleen worden uitgezonden door stations die aan de wettelijke mediabepalingen voldoen. Dat zijn stations die voorzien zijn van licentie(s), vergunning(en) en voldoen aan de Buma STEMRA en Sena eis, of aan buitenlandse wettelijke voorschriften, bepalingen voldoen. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik.

Elke vorm van illegaal gebruik, ( denk daarbij aan piraterij ) of het niet kunnen voldoen aan de omschreven wettelijke voorschriften berust op uw verantwoordelijkheid en wordt u bij misbruik aansprakelijk gesteld. Wanneer u toch beslist gebruik te maken van de download is het ten strengste verboden het programma voor illegale doeleinden te gebruiken.