RICO VAN AMSTEL

 

Ik begon mijn carriëre bij de radio en kwam in de jaren 90 o.a. bij Stadsradio Rotterdam, Stadsradio Den Haag en Radio NRG terecht, daar heb ik mijn basis gelegd.

In de zeroes kwam ik bij o.a. Baja Radio, Coastline FM (regionaal), Hotradio (regionaal), Radio 8 FM (regionaal), Radio Decibel (heilo), Falcon Radio (regionaal), Den Haag FM, Regio FM, Radio Mi Amigo, Radio 192 en Holland FM Spanje terecht. Bij het regionale radiostation Hotradio was ik destijds Station Manager, en bij het populaire global Baja Radio was ik Program Director. Bij Smart FM (Later LINQ FM) was ik Station Manager.
Vanaf februari 2020 t/m november 2020 was ik Program Director bij Loopreizen Radio. Nu nog steeds werkzaam bij Loopreizen Radio als DJ en hoofd vormgever.
 
Verder heb ik nog was cursussen gevolgd zoals Nieuwslezen, Pro Tools en leidinggevende. 

Verder verzorgde ik ook een periode drive in shows voor Mouse Music Service (Mouse Bookings), hier presenteerde ik discoshows voor o.a. Radio 538, Veronica, Tros, Sanyo (in het begin samen met Cor van Opijnen / Tony Mouse) en Radio 10 Gold.

Ik spreek ook jingles en commercials in voor onairstudio.nl. Mijn stem is vaak te horen in jingles en commercials op Radio en TV.